Haluaisitko tehdä töitä lasten ja nuorten hyväksi?  Hae meille!

30.7.2019


Etsimme joukkoomme osa-aikaisia toiminnanohjaajia Joutsaan ja Toivakkaan

Haettavissa olevat paikat:

JOUTSA:
- Toiminnanohjaaja 65 % työajalla
(100 % palkkatuella eli vähintään 2 vuotta työttömyyttä)
HUOM! Jos löytyy sopiva tyyppi, voimme yhdistää nämä työt!

TOIVAKKA:
- Toiminnanohjaaja 65 % työajalla
(100 % palkkatuella eli vähintään 2 vuotta työttömyyttä)

Toivakan-Joutsan 4H-yhdistys on nuorisojärjestö, joka tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolista toimintaa kerhojen, leirien, kurssien ja koulutusten, 4H-yrittäjyyden sekä työllistämis- ja hanketoiminnan muodossa. Toimipaikkasi voi olla Joutsassa tai Toivakassa.

arjoamme sinulle monipuolisen ja antoisan työnkuvan nuorisotoiminnan tehtävissä: Suunnittelet, organisoit ja ohjaat lasten ja nuorten säännöllistä ryhmätoimintaa, kuten kerhoja ja leirejä, sekä suunnittelet ja toteutat erilaisia tapahtumia.Työtehtäviisi sisältyvät myös erilaiset viestinnän ja markkinoinnin tehtävät (esimerkiksi mainosten suunnittelu ja toteutus sekä some-viestintä).

Edellytämme innostunutta asennetta lasten ja nuorten parissa työskentelemiseen sekä itsenäistä, ulospäinsuuntautunutta ja ratkaisukeskeistä työotetta. Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista tehtävistä, innokkuuden oppia uutta sekä joustavuuden muuttuvissa tilanteissa.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä rikostaustaotteen esittämistä nähtäväksi ennen työsuhteen aloitusta (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)). Henkilön palkkauksen edellytyksenä on TE-toimiston 100 % palkkatuki. Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi (CV) ja kerro meille, miksi tämä olisi juuri sinun paikkasi!

Lisätiedot tehtävästä: Kirsi Ilmonen, toivakka-joutsa@4h.fi p. 040 5118491
Palkkaus: Neuvonta-alan TES 
Aloitus: heti, kun sopiva henkilö löytyy