Etsimme HANKETYÖNTEKIJÄÄ LET`S GO POJAT -hankkeeseen

6.6.2018

Toivakan-Joutsan 4H-yhdistys ry on lasten ja nuorten harrastustoimintaa sekä työ- ja yrittäjyyskasvatusta toteuttava nuorisojärjestö. Etsimme ajalle 6.8.2018 - 31.12.2020 osa-aikaista (50 %) hanketyöntekijää Leader – rahoituksella toteutettavalle Let`s go pojat – hankkeelle. Työnantajalla saattaa olla mahdollisuus palkata ko. henkilö myös isommalla työajalla, jolloin työnantaja osoittaa muita työtehtäviä lopulle työajalle.

Leyt`s go pojat – hanke on kehittämishanke, jonka tavoitteena on järjestää poikalähtöistä toimintaa Toivakassa ja Joutsassa.

Hanketyöntekijän eduksi katsotaan nuorisoalan koulutus ja osaaminen projektityöstä.
Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, innovatiivisuutta, organisointikykyä ja kykyä toimia verkostossa. Eduksi luetaan myös kokemus koulutus-, ohjaus- tai valmennustyöstä. Olet etsimämme hakija, jos sinulla on lisäksi aito innostus toimia lasten ja nuorten kanssa järjestökentällä.

Hanketyöntekijä vastaa projektin toteutumisesta hankesuunnitelman mukaisesti. Tehtävät ovat monipuolisia ja vaativat hyvää kokonaisuuksien hallintaa sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Työtehtävien hoidossa tarvitaan autoa.

Vakuuta meidät hakemuksellasi ja cv.llä pe 15.6. klo 15.00 mennessä sähköpostitse:
toivakka-joutsa@4h.fi. Kerro hakemuksessa myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: arkipäivisin klo 10-15  p. 040 5118491/Kirsi Ilmonen