Toivakan-Joutsan parhaat Mitä keppari syö -kisatyöt on valittu

16.10.2018



Tuomarina toimi Riikka Huusko, sisustustekstiilialan artesaani ja Puulan Seutuopiston taidekoulun opettaja. Parhaat olivat Ida Parkkinen, Leo Majuri, Aapo Heimonen ja Anni Järvinen

Sarja 1. 6 – 12 vuotta (ikä kilpailuaikana)

1. Ida Parkkinen
Mielikuvitus on loistavasti päästetty valloilleen. Materiaalien yhdistäminen toteutettu taidokkaasti. Värit sointuvat herkullisesti yhteen.

2. Leo Majuri
Kierrätysmateriaaleja käytetty kekseliäästi työn valmistuksessa. Työn värimaailma on raikas ja herkullisen pirteä. Varmasti maistuu kepparille, nam :)

3. Aapo Heimonen
Mansikat valmistettu taidokkaasti. Pienet ykstyiskohdat tulevat hienosti esille. Materiaalien valinta yllätti positiivisesti. Hienoa!

 

Sarja 2. 13 – 17 vuotta (ikä kilpailuaikana)

1. Anni Järvinen
Herkullinen, runsas ja näyttävä. Työ valmistettu taidokkaasti yhdistelleen haastavia materiaaleja. Maistuuko päärynältä vai mintulta?