KESÄTYÖT 2022

HAE KESÄTÖITÄ!

Yhdistyksemme yhdessä yrittäjien kassa haluaa olla mukana mahdollistamassa pääasiassa 9-luokan päättävien nuorten työllistymistä.

KESÄDUUNI SOMETTAJANA!
Jos olet 15-17 -vuotias ja kiinnostunut media-alasta, hae meille kesäduuniin! Työtehtävänä  on suunnitella ja toteuttaa postauksia 4H-yrittäjistä/nuorten kesätöistä/muista mielenkiintoisista asioista. Eduksi katsotaan innostus asiaan, valokuvaustaidot, sosiaaliset taidot, kirjalliset taidot ja kyky myös itsenäiseen työskentelyyn. 
Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostiin toivakka-joutsa@4h.fi viimeistään sunnuntaina 17.4.2022 klo 23.59


KESÄDUUNI 4H-YRITTÄJÄNÄ!

Kesätyö 4H-yrittäjänä on aito keino lisätä nuorten kesätyömahdollisuuksia. 

Kesäyrittäjäksi ryhtymiselle voi olla monia syitä. Omat ansiot ovat tärkeitä, mutta yrittäjyydessä innostavat myös monet muut asiat: Omien ideoiden toteuttaminen, vapaus valita työajat, luovuus ja oppiminen ovat asioita, joita nuoret mainitsevat tärkeinä asioina yrittäjyydessä. Ammattiin opiskelevalle kesäyrittäjyys on hyvä tapa saada kokemusta ja aloittaa asiakaskunnan kerryttäminen.

4H-yrittäjät ovat iältään 13-28-vuotiaita. Yhdistävänä tekijänä on into kokeilla yrittäjyyttä ja omaa ideaa pienimuotoisesti ja sivutoimisesti.Käy katsomassa myös tiedot kesäyrittäyjyyssetelistä

 

KESÄTYÖPAIKAT
Huom! Haku näihin on päättynyt pe 25.3.!

K-Market Perälä, Toivakka
 - 6 nuorta, ajalle 1.6-15.8.2022
Työtehtävät: kuorman purkua, asiakaspalvelua

Taimiteko, Joutsa ja Toivakka
- n. 10 nuorta, 6.-10.6.2022, työpäiviä 2-4/nuori
Työtehtävät: puuntaimien istutusta sekä siihen liittyviä työtehtäviä
Palkka: urakkapalkka 40 snt/taimi 


Valinta työpaikkaan tehdään yhteistyössä työntilaajan kanssa. 

Valintojen jälkeen nuoret suorittavat Työt alkavat - kurssin. Varsinaisena työhön perehdyttäjänä ja työnohjaajana toimii työntilaaja.

Tutustu työelämään malli: Työn kesto on kaksi viikkoa eli kymmenen työpäivää. Nuorelle maksettava palkka on 365 € - 380 € alan sopimuksesta riippuen. ( 2022 palkkatiedot päivitetään, kun keskusjärjestöt ovat vahvistaneet sopimukset )

Lisätietoa:

https://ek.fi/mita-teemme/tyoelama/kesatoita-nuorille/tutustu-tyoelamaan-ja-tienaa-ohjelma/